Toimitusehdot & Tietosuojaseloste

Toimitukset lähtevät saman päivän lähetyksellä mikäli tilaus on tehty ennen kello 14

Toimitusvaihtoehdot ovat Itellan Business 14 (ovelle) tai Economy. Nouto varastosta (Pitäjänmäki, Helsinki) myös mahdollinen.

Palautusoikeus on 14 päivää mikäli tuote on käyttämätön.

Palautukset osoitteeseen:

Several Oy
Kytkintie 41
00770 Helsinki

Maksuvaihtoehdot

Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla:

Mikäli haluat maksaa Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla, Several Oy toimii
ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet
ostajalle. Reklamaatioista vastaa Paytrail Oyj.

Paytrail Oyj toimii Visa, Visa Electron tai MasterCard -korteilla
tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Paytrail Oyj:n välille.
Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet.

Paytrail Oyj on myös maksun saaja.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830
Verkkopankit:

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun Paytrail
Oyj (2122839-7) toteuttaa yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten
kanssa. Kuluttajan kannalta palvelu toimii täsmälleen perinteisen verkkomaksamisen
tavoin.

Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi. (www.kuluttajariita.fi)



TIETOSUOJASELOSTE

REKISTERINPITÄJÄ
Several Oy (Y-tunnus: 0944540-1) Kytkintie 41 Helsinki

REKISTERIASIOITA HOITAVA HENKILÖ
Patrik Wegelius Puhelin +358 (0)29 3080 900 Sähköposti patrik.wegelius@several.fi

REKISTERIN NIMI
Several Oy:n asiakasrekisteri

REKISTERIN PITÄMISEN PERUSTE
Henkilö on ostanut Several Oy:lta tavaraa ja/tai myynyt Several Oy:lle tavaraa. Henkilö on myös voinut tilata uutiskirjeen tai pyytänyt lisätietoja tuotteista verkkosivujemme kautta.

REKISTERIN KÄYTTÖTARKOITUS
Rekisterin käyttötarkoitus on Several Oy:n asiakasrekisterin ylläpitäminen sekä asiakkaiden tilausten arkistointi ja käsittely sekä asiakassuhteen hoitaminen. Tietoja voidaan käyttää Several Oy:n toiminnan kehittämiseen. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa.
Rekisterin tietoja voidaan käyttää Several Oy:n omissa rekistereissä mainonnan kohdistamiseen luovuttamatta henkilötietoja ulkopuolisille tahoille. Several Oy saattaa käyttää asiakas- ja palvelusuhteen ylläpitämiseen yhteistyökumppaneita. Osa rekisteritiedoista saatetaan siirtää yhteistyökumppanin palvelimille teknisten vaatimusten vuoksi. Tietoja käsitellään ainoastaan Several Oy:n asiakassuhteen ylläpitämiseen teknisten rajapintojen kautta.
Several Oy:llä on oikeus julkaista asiakasrekisterin sisältämät tiedot sähköisenä tai kirjallisena luettelona, ellei asiakas sitä erityisesti kiellä. Luettelolla tarkoitetaan esim. postitustarroja suoramainoksiin. Asiakkaalla on oikeus kieltää tietojen julkaiseminen ilmoittamalla siitä Several Oy:n asiakaspalveluun, sähköpostitse info@several.fi tai rekisterinhoitajalle.

REKISTERIN SISÄLTÄMÄT TIEDOT
Henkilörekisteri sisältää seuraavia tietoja:
• Henkilön etu- ja sukunimi
• Sähköpostiosoite
• Postiosoite
• Puhelinnumero
• Yrityksen nimi

TIETOJEN LUOVUTUS
Asiakasrekisterin tiedot ovat ainoastaan Several Oy:n käytössä, paitsi Several Oyn käyttäessä ulkoista palveluntarjoajaa joko lisäarvopalvelun tuottamiseen tai luottopäätöksen tueksi.Tietoja ei kuitenkaan luovuteta Several Oyn ulkopuolelle tai sen yhteistyökumppaneiden omaan käyttöön, paitsi luottohakemukseen, perintään tai laskutukseen liittyvissä asioissa sekä lainsäädännön velvoittaessa. Henkilötietoja ei siirretä Euroopan Unionin ulkopuolelle, ellei se ole Several Oyn tai sen yhteistyökumppanin teknisen toteutuksen varmistamiseksi tarpeellista.
Rekisteröityneen henkilötiedot hävitetään käyttäjän pyynnöstä ellei lainsäädäntö, avoimet laskut tai perintätoimet estä tietojen poistamista.

REKISTERIN SUOJAUS
Rekisteriä ei luovuteta sivullisille. Rekisterin käyttöoikeus edellyttää Several Oyn sisäisen verkon käyttäjäoikeuksia. Rekisteri sijaitsee Several Oy:n salasanasuojatulla palvelimella ja palomuurin takana.

Tuotemerkit

Suosituimmat haut

Timanttilaikka.net

Ostoskorisi on tyhjä

Toimitusehdot

Toimitukset lähtevät saman päivän lähetyksellä mikäli tilaus on tehty ennen kello 14

Toimitusvaihtoehdot ovat Itellan Business 14 (ovelle) tai Economy. Nouto varastosta (Pitäjänmäki, Helsinki) myös mahdollinen.

Palautusoikeus on 14 päivää mikäli tuote on käyttämätön.

Palautukset osoitteeseen:

Several Oy
Kytkintie 41
00770 Helsinki

Maksuvaihtoehdot

Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla:

Mikäli haluat maksaa Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla, Several Oy toimii
ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet
ostajalle. Reklamaatioista vastaa Paytrail Oyj.

Paytrail Oyj toimii Visa, Visa Electron tai MasterCard -korteilla
tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Paytrail Oyj:n välille.
Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet.

Paytrail Oyj on myös maksun saaja.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830
Verkkopankit:

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun Paytrail
Oyj (2122839-7) toteuttaa yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten
kanssa. Kuluttajan kannalta palvelu toimii täsmälleen perinteisen verkkomaksamisen
tavoin.

Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi. (www.kuluttajariita.fi)